27-07-2016 Redactie Cultuuratlas Roosendaal

Familievoorstelling De Oorlanders

Roosendaals toneel - Openluchttheater Vrouwenhof

Tijd: 14.00 uur
Entreeprijs: € 5,00
Park Vrouwenhof -
- Roosendaal

Reisjes zijn altijd leuk: schoolreisjes, vakantie. Maar wat zou je denken van een ruimtereisje? Andere planeet, andere dieren, andere mensen.
Roosendaals Toneel neemt je mee naar een planeetje hier heel ver vandaan. De mensen die daar wonen heten Oorlanders. Nou ja, “mensen”? Ze zien er raar uit, maar ze hebben wel menselijke trekjes: ze spelen, ze plagen, ze eten, ze zingen. En ze boffen, want iedere dag krijgen ze lekkere vis en heerlijk fruit. En … ze hoeven niet naar school!
Alles gaat dus goed. Op de planeet Oorland is iedereen gelukkig totdat …. er op een dag een ster valt. Niet echt een ster eigenlijk, dat zul je wel zien. In ieder geval mag je al wel weten dat er uit die “ster” iemand komt die heel goed aan zichzelf denkt, maar die het niets kan schelen hoe het met de Oorlanders gaat.De Oorlanders is een soms spannend, maar vooral heel grappig toneelstuk voor kinderen in de basisschoolleeftijd. Hun ouders, opa’s, oma’s en grote broers en zussen mogen ook komen kijken; die zullen er op hun manier ook beslist van genieten.