05-11-2016 t/m 06-11-2016 Redactie Cultuuratlas Roosendaal

Fotoexpo en videodemo

Tijd: za 14 tot 17 uur en zo van 11 tot 17 uur
Entreeprijs: € 0,00
Kloosterstraat 19b
4724 EE Wouw
Expositie van de fotoclub Wouw in cultureel centrum De Geerhoek met foto’s die het afgelopen jaar zijn gemaakt. Als extra thema is dit jaar gekozen voor het onderwerp “zwart-wit“. Tevens kun je een serie foto’s bekijken die als ” ketting “ tot stand is gekomen. De winnaars van de themafoto's zijn ook te zien tijdens de expositie, elke maand is er een themaopdracht en wordt er een winnaar gekozen uit de inzendingen. In een aparte ruimte wordt een diapresentatie getoond met foto’s die gemaakt zijn bij diverse opdrachten van het afgelopen jaar.

Videoclub Wouwgeeft een korte demonstratie: hoe gebruik ik mijn camera op de juiste manier, waar moet ik op letten. Als bezoeker kun je deze dagen zelf de camera bedienen.Tevens wordt er een verzamelfilm vertoond die de leden hebben gemaakt, met o.a. Wouws Bont 2016, Reclamefilm Kaaswinkel , Icoon van Wouw, afscheid groep 8 en sluiting school Moerstraten.
De leden van de Videoclub staan je graag te woord als je vragen hebt over monteren, videoprogramma’s enz. Je kan natuurlijk ook een afspraak maken om gratis aan enkele videoclubavonden deel te nemen. Deze zijn om de 14 dagen in de even weken, op de dinsdagavond.