20-11-2016 De Kring

De chocoladefabriek van Sinterklaas

Belevingsroute

Tijd: 10.00 - 17.00 uur
Entreeprijs: € 2,50
Kerkstraat 1
4701 HT Roosendaal

Heb je je ooit wel eens afgevraagd waar Sinterklaas en zijn Pieten nu eigenlijk wonen en werken tijdens hun verblijf in Roosendaal? Daar zou dit jaar nog wel eens een antwoord op gevonden kunnen worden. Alle kinderen uit de stad zijn uitgenodigd om een kijkje te komen nemen in de werkplaats van de Pieten en Sinterklaas te ontmoeten in zijn werkkamer. Ontdek alle geheimen van deze magische plek tijdens jouw persoonlijke rondleiding door de Chocoladefabriek van Sinterklaas.

Wanneer

Van 16 november tot en met 4 december is de Chocoladefabriek van Sinterklaas geopend.  Op woensdag 16, zondag 20, woensdag 23 en woensdag 30 november vinden -samen met een Pietengids- op vaste tijden rondleidingen plaats door de Chocoladefabriek van Sinterklaas. Op woensdag is het mogelijk om de Chocoladefabriek te bezoeken tussen 13.30 en 17.30 uur en op zondag tussen 10.00 en 17.00 uur.
De Gidspiet neemt de groep op een wondere reis mee door de werkplaats die uitkomt in de majestueuze Fabriekshal. Een uniek kijkje achter de schermen van Sinterklaas BV inclusief een ontmoeting met Sinterklaas en zijn Pieten in het mooiste stukje erfgoed van Roosendaal. 

Kaartjes zijn verkrijgbaar bij de kassa of via www.dekringroosendaal.nl.