20-11-2016 De Kring

De Efteling sprookjesmusical Pinokkio (4+)

Tijd: aanvang 14.00 uur
Entreeprijs: € 22,00
Kerkstraat 1
4701 HT Roosendaal
Reis mee naar een prachtig Italiaans dorpje waar de vriendelijke timmerman Geppetto woont, die al maanden aan een grote houten pop werkt die hij Pinokkio noemt. Stiekem droomt hij van een eigen zoon. Als op een dag een fee Pinokkio tot leven tovert, kan Geppetto zijn geluk niet op. Nou ja, voor heel even dan. Goed luisteren doet Pinokkio namelijk niet. Hij wil liever op avontuur, de gekste dingen meemaken. De hele wereld bij de neus nemen. Maar ook Pinokkio draagt een grote wens met zich mee. Deze ondeugende houten pop wil namelijk het allerliefst een écht jongetje zijn. Maar of dit sprookje uit gaat komen…?
Geniet van deze vrolijke Efteling sprookjesmusical. Een bijzonder ondeugend avontuur voor de hele familie.

Voor één dag meespelen?Dat kan! Voor Pinokkio is de productie op zoek naar kinderen uit de regio Roosendaal die altijd al gedroomd hebben van een rol in een echte musical. Er worden twintig kinderen gezocht die van acteren, zingen en dansen houden. Ben je tussen de 6 en 13 jaar met kledingmaat van 128 tot maximaal 170 en wil je voor één dag meespelen in deze sprookjesmusical? Kijk dan snel op www.efteling.com/pinokkio.Stichting JONG! Theater

Ook bij Pinokkio de sprookjesmusical organiseert Stichting JONG! Theater toffe kinderactiviteiten voorafgaand aan de voorstelling.

Kom voorafgaand aan de voorstelling (om 13.00 uur) lekker pannenkoeken eten. Voor € 6 per persoon mogen kinderen met hun papa's, mama's, opa's of oma's onbeperkt pannenkoeken eten, inclusief melk of ranja. Dat wordt smullen!Reserveren kan telefonisch, aan de kassa of via de website in het bestelproces.