02-12-2016 De Kring

Mini & Maxi

NU!

Tijd: aanvang 20.00 uur
Entreeprijs: € 35,00
Kerkstraat 1
4701 HT Roosendaal

Je hebt de Godfather of Soul, The King of Pop en… de Grootmeesters van het Muzikale Variété: Karel de Rooij en Peter de Jong. Met het verschil dat die laatsten nog springlevend zijn. En hoe! Vorig jaar stonden ze na twaalf jaar weer op het podium. En dat hebben ze geweten, avond na avond waren de theaters uitverkocht. Dat smaakte dus naar meer. De heren gebruiken ervaringen van de afgelopen jaren als coach en mentor van variététalenten en hun hoofdrollen in Wachten op Godot om hun repertoire op te frissen en in vernieuwde vorm uit te brengen.

In samenwerking met vaste regisseur Jos Thie (o.a. Armin van Buuren, Jochem Myjer) maken de twee een voorstelling die aan het Mini & Maxi van weleer een nieuwe dimensie toevoegt. NU! zit boordevol hilarische sketches, vernuftige capriolen, grappige muziekstukken en spitsvondige dialogen. Kortom, Mini & Maxi als vanouds, maar dan nóg beter.

www.mini-maxi.nu

NaprogrammeringNa afloop van deze voorstelling speelt de band JazzGeijn in ons theatercafé. Blijf je ook gezellig hangen voor een hapje en/of drankje?