12-03-2017 Redactie Cultuuratlas Roosendaal

Black Cat Biscuit

Tijd: 16.00 uur
Entreeprijs: € 0,00
Tongerloplein 4-6
4701 HV Roosendaal

Op zondag 12 maart vindt in café Kerkzicht aan het Tongerloplein 4 te Roosendaal een optreden plaats van de belgische bluesband Black Cat Biscuit.  Het optreden begint om 16.00 uur en is gratis toegankelijk.

 

Geen plat getreden paden of grijs gespeelde covers bij Black Cat Biscuit, maar een verrassende, bij wijlen hitsige cocktail van frisse nummers gemarineerd in een ‘special gumbo hot sauce’ gebracht door vijf gedreven muzikanten!


Yasser is uw gastheer met een in alcohol doortrokken blues stem die toch met vaste hand zijn swingende gitaar en de rest vande band leidt. Patrick ‘Pat Alley’ Indestege op contrabas vormt met Jeffrey Gijbels op drums een vertrouwde rhythm section die swingt als een tiet!   Stanley Patty is één van de meest gewaardeerde bluesgitaristen in de Benelux,  zijn sound is een mix van zijn voorbeelden Magic Sam, Albert Collins en Johnny Guitar Watson, vermengd met zijn eigen typische gevoel en techniek. Mark Sepanski blaast de ziel uit zijn lijf op de mondharmonica en bekeert de laatste twijfelaars tot het Bluesdom.


Black Cat Biscuit speelt een bezwerende gig die je niet mag missen, hierna zal niets meer hetzelfde zijn!