25-05-2017 Redactie Cultuuratlas Roosendaal

Optreden JJ Sharp

Tijd: 16.00 uur
Entreeprijs: € 0,00
Tongeloplein 4-6
4701 HV Roosendaal

Op Hemelvaartsdag donderdag 25 mei vindt in café Kerkzicht aan het Tongerloplein 4 te Roosendaal een optreden plaats van de JJ Sharp Band.  Het optreden begint om 16.00 uur en is gratis toegankelijk.

JJ Sharp is een zanger en bluesharp-speler van het eerste uur. Zijn ervaring deed hij op als frontman in succesvolle bands als Mountbatten, The Blazing Aces, Oberg en 12 Bar Blues Band. In 2010 werd hij genomineerd als beste blueszanger door de Dutch Blues Foundation en ontving in dat zelfde jaar met de 12 Bar Blues Band de Award voor beste bluesband. Nu is hij terug met een ijzersterke bezetting.

JJ Sharp wordt hierbij ondersteund door Bas van de Booren ( gitaar ), Arjan de Swart ( sax ), Patrick Obrist ( bas ) en Jeffrey van Duffelen ( drums ). Ook deze muzikanten hebben jarenlange ervaring, stonden geprogrammeerd op het North Sea Jazzfestival en toerden met Amerikaanse muzikanten als Eugene Hideaway Bridges, Popa Chubby, Mick Taylor en Snowy White.

Kortom: de JJ Sharp Band heeft alles in huis om zich (opnieuw) in het bovenste segment van de vaderlandse blues te vestigen.