20-12-2017 Redactie Cultuuratlas Roosendaal

Verbindingsbijeenkomst

Cultuurnetwerk Roosendaal

Tijd: 19.30 tot 21.30
Entreeprijs: € 0,00
Bovendonk 1
4707 ZH Roosendaal

Een jaar nadat Cultuurnetwerk Roosendaal wethouder Hans Verbraak de nieuwe cultuurnota overhandigd, is het tijd het netwerk een formele plaats te geven binnen de gemeente. Cultuurnetwerk Roosendaal wordt een stichting met een onafhankelijke en neutrale rol, bedoeld voor iedereen die participeert in het culturele leven in de stad en dorpen en voor de liefhebbers van kunst en cultuur. Cultuurnetwerk Roosendaal staat open voor kunstconsumenten, onderwijs en bedrijfsleven en voor alle kunstbeoefenaars. Denk aan kleine en grote verenigingen, culturele organisaties, culturele vernieuwers en hoeders van ons erfgoed, kunstenaars, enzovoort.

Tijdens deze bijeenkomst wordt de doelstelling en de werkwijze van stichting Cultuurnetwerk Roosendaal toegelicht en stelt het bestuur zich voor.  De stichting gaat in opdracht van de gemeente het cultuurfonds beheren. Het fonds is een voor alle partijen interessante en tegelijk spannende financieringsaanpak, die al in een aantal grotere steden wordt toegepast.

Verder kun je op deze avond officieel inschrijven als deelnemer van Cultuurnetwerk Roosendaal. Daaraan zijn geen voorwaarden of kosten verbonden.