25-05-2017 Redactie Cultuuratlas Roosendaal

Smartlappenfestival

Tijd: van 14.30 uur tot 19.45 uur
Entreeprijs: € 0,00
Markt 1
4701 PH Roosendaal

De Vereniging Horeca Oude Markt Roosendaal presenteert op 25 mei, Hemelvaartsdag, het18e Smartlappenfestival op de oude MarktMet de Nederlandse topper Stef Ekkel.

Stef groeide op in Kampen. Het zingen zat hem al vroeg in het bloed en zijn toekomst was duidelijk, het kon niet anders Of Stef zou van zingen zijn carriere maken.Bekende liederen van hem zijn: De Woonboot uit 2006, samen met Johnny Hoes, De Smokkelaar (2009), Waarheen, waarvoor (2011), en nog vele andere hits.Op het podium weet Stef van geen ophouden, hij weet van elk optreden een feest te maken. Niet voor niets mag hij zich een van de meest gevraagde artiesten van Nederland noemen.

Stef, zal deze dag ondersteund worden door regionale artiesten. Bekende namen zoals: Wendy Woop, Sjacko de Braal, Jan en Petra,  Rocky Tailor, Alex Krijnen-Angesz, Hans Solo, Johan Heeren, en de Band Still Funn. De presentatie is in handen van Ton Jooren.

De VHOM staat garant dat het met deze artiesten weer een gezellige drukke dag wordt net als afgelopen jaar. Goed weer, zien en gezien worden, flaneren, lekker op z’n Roosendaals genieten op het terras en van de muziek is de basis van dit evenement, dat al voor het 18e jaar gehouden wordt.Aanvang van het evenement is van 14.30 uur tot 19.45 uur. De toegang is gratis. Wij heten u van harte welkom.