03-02-2019 Het Dansatelier Roosendaal

Qoqo (Het Dansatelier)

Engelen en Raven

Tijd: 16.00 uur
Entreeprijs: € 14,00
Kerkstraat 1
4701 HT Roosendaal

choreografie: Raquel de la Fuente - dansers: QoQo

Qoqo presenteert Engelen en Raven, een verhalende moderne dansvoorstelling voor jong en oud met zowel grappige als ontroerende momenten.

Deel 1 is de voorstelling Engelen, gedanst door de nieuwe lichting jonge Qoqo danseressen. Een groep vriendinnen gaat op vakantie met het vliegtuig. Het noodlot slaat toe. Het vliegtuig stort neer en ineens bevinden ze zich in een hele andere werkelijkheid. Als engelen kijken ze neer op het leven op aarde en verwonderen zich over de gekkigheid die de mensen uithalen. 

Deel 2 is de voorstelling Raven. In deze voorstelling gaan we terug in de tijd, net voordat de bankencrisis ontstaat. In de pit, de plek op de beursvloer waar het handelen feitelijk plaats vindt, proberen de raven uit alle macht hun financiële producten te verhandelen en zo veel mogelijk geld te verdienen. De bubbel om hen heen wordt steeds groter en staat op het punt om te klappen. Af en toe ontsnapt er een raaf uit deze bizarre voor velen onbekende wereld en vliegt terug naar de natuur. De dansers transformeren zicht constant van mens tot raaf en andersom en onderzoeken waar het allemaal goed voor is...