01-02-2019 De Kring

Back to the country

Part 8

Tijd: 20.00 uur
Entreeprijs: € 22,98
Kerkstraat 1
4701 HT Roosendaal

Ook in het achtste seizoen staat de nostalgie centraal. De show is een terugreis naar de tijd toen country en rock and roll gemeengoed waren en de ene na de andere hit werd gescoord: de jaren 50, 60 en 70. De band Savannah neemt je met solisten Dick van Altena en Cor Sanne (tevens gastheer) mee naar die onvergetelijke muzikale tijd toen liedjes nog kort en duidelijk waren en een mooie melodie hadden.
Wie wil niet de hits horen van Johnny Cash, Jerry Lee Lewis, Charlie Rich, Don Oh Lonesome Me Gibson, Buddy Holly, Chuck Berry, Jim Reeves, Buck Owens en The Everly Brothers? Bijna 35 songs passeren de revue en bij een aantal krijg je gratis muzikaal onderwijs in de vorm van anekdotes passend bij het liedje, de artiest of componist. Alles gebracht op speelse en veelal humoristische wijze.
Back To The Country is een doordacht concept dat nu al acht seizoenen volle zalen trekt. Na de reguliere show in de theaterzalen is er als bonus een extra optreden in de foyer. Vanwege het hoge zing-maar-mee gehalte is dat altijd een groot feest.