11-05-2019 Redactie Cultuuratlas Roosendaal

Appeltje Eitje Foodtruck Festival

Tijd: 13.00 uur
Entreeprijs: € 0,00
Scholtensboslaan 1
4701 EH Roosendaal

Appeltje Eitje staat garant voor een weekend lang eten, drinken en liefhebbers kunnen een dansje wagen bij fijne live- en DJ muziek voor het hele gezin. Vorig jaar was dit foodtruckfestival een groot succes met ruim 10.000 bezoekers!

Ook in 2019 gaat de organisatie van Appeltje Eitje genaamd ‘Trophies Events’ weer uitpakken in Roosendaal! ‘20 foodtrucks met de meest uiteenlopende en lekkerste gerechten van Nederland komen naar het foodtruck festival. We hebben toegankelijkheid hoog in het vaandel, dus zorgen voor gerechten betaalbaar voor elke portemonnee’, zegt Koen Vaas. Er is voor ieder wat wils! Van een biefstukje tot een wafel op een lolly en van een gegrilde zalm tot een ambachtelijk gemaakt frietje. Aan de vegetarische eter is ook gedacht! 

Voor de kids is er een uitgebreide kindercorner met springkussens, schminck en leuke activiteiten. ‘Een speciaalbiertje drinken en een hapje eten, terwijl je kind aan het spelen is in de kinderhoek. Dat noem ik zorgeloos genieten.’, concludeert Vaas. ‘Heerlijk om hier een middagje/avondje te vertoeven voor het hele gezin.’

Ook de muziekprogrammering wordt geüpgraded dit jaar. ‘We mogen verklappen dat Superstijl naar Appeltje Eitje komt, een collectief waar de bezoeker zelf bepaalt wat de DJ draait.’ Daarnaast zullen kwalitatieve live- en DJ artiesten dit weekend zorgen voor tijdloze muziek.

Het festival is gratis toegankelijk. Wel werkt de organisatie, voor ieders veiligheid en de snellere handelingen, dit jaar met munten. Deze kun je op het festival zelf kopen maar je kunt ze, vanaf nu, ook mét korting aanschaffen. Kijk op de Facebook site www.appeltje-eitjefoodfestival.nl voor meer informatie!

Op vrijdag 10 mei opent Appeltje Eitje haar deuren om de vrijdagmiddagborrel in te luiden onder het genot van heerlijk eten, luxe (speciaal)bieren, mooie wijnen en muziek van Superstijl. Zaterdag en zondag kan Roosendaal verder genieten van dit bourgondische weekend voor het hele gezin. Het beste nieuws? De toegang is gratis!