10-08-2019 Openluchttheater Nispen

Driemaal Plankenkoorts

Ballen

Tijd: 20.30 uur
Entreeprijs: € 5,00
Sprengepad 2
4709 BJ Nispen

Een congres over de arme man
De westerse man wordt bedreigd in zijn soort. Hij staat simpel op uitsterven. De man kwam hier weliswaar als eerste, een afgietsel van niemand minder dan God zelf, maar intussen heeft de vrouw hem verdrongen. Dat klopt niet. Overal ter wereld geldt het recht van de eerste. Wie het eerst komt, het eerst maalt. Dat recht is van alle tijden, alle plaatsen. Het is hoog tijd om de plaats van de man veilig te stellen.
U bent getuigen van het theatrale congres: Ballen.
We proberen samen opheldering te creëren over de verschuiving die plaatsvindt rondom de positie van de man en de vrouw en onderzoeken de consequenties hiervan. Er is geen ontkomen meer aan. We moeten met de billen bloot. Niemand kan enkel meer toekijken. We zijn allen onderdeel van de onverbiddelijke zoektocht naar de kern van de zaak. Weg met vaagheid, weg met nuances. Helderheid moet er komen. Eens en voor altijd.
Spel: Ad Paantjens en Dragan Zuijkerbuijk
Regie: Jens Akkermans (regie)
 

Aansluitend: Stonesduo Spider & the Fly
Het semi-akoestische Stones blues-duo Spider & the Fly brengt het repertoire van ’s werelds Greatest Rock & Roll Band terug naar de essentie met 2 gitaren en 2 stemmen. Tijdens het optreden worden megahits als Satisfaction en Honky Tonk Women afgewisseld met minder bekende pareltjes en bluesnummers van de afgelopen 5 decennia.

Behalve muziek wordt het publiek ook getrakteerd op een muzikale Stones quiz. Vocale ondersteuning tijdens het optreden wordt gewaardeerd, onder het motto:
It’s Only Rock & Roll, But We Like It !!!