29-06-2019 t/m 03-12-2019 Tongerlohuys

Bezoek Commandomuseum

Tijd: 10.30 uur
Entreeprijs: € 7,50
Kerkstraat 1
4701 HT Roosendaal

Als onderdeel van de expositie Verhalen van oorlog en vrijheid brengen we een uniek bezoek aan het museum van de Korps Commando Troepen (KCT) op de kazerne in Roosendaal.

 

Combibezoek

Met een uniek combiticket krijg je toegang tot de tentoonstelling in het Tongerlohuys en het Commandomuseum op het terrein van de Engelbrecht van Nassaukazerne. De dag begint om 10.30 uur met een rondleiding in het Commandomuseum. Bekijk de Historische collectie, waarin de geschiedenis van het Korps Commandotroepen en zijn stamonderdelen wordt tentoongesteld. Vanaf 13.30 uur ben je welkom in het Tongerlohuys voor een kop koffie of thee. Aansluitend bezoek je de expositie Verhalen van oorlog en vrijheid.

 

Data

Zaterdag 29 juni (hiervoor kun je niet meer inschrijven)
Dinsdag 30 juli
Zaterdag 31 augustus
Dinsdag 24 september
Dinsdag 29 oktober
Zaterdag 23 november
Dinsdag 03 december
(Let op: op zaterdag kan er geen gebruik worden gemaakt van de lift)

 

Schrijf je op tijd in!

In verband met de identificatieplicht is het belangrijk dat je je minimaal twee weken voorafgaand aan het bezoek inschrijft. Het commandomuseum bevindt zich immers op militair terrein. Voor een bezoek aan het Commandomuseum is een geldig legitimatiebewijs verplicht (geen rijbewijs). Het unieke combinatieticket kost slechts €7,50 en bestaat uit de rondleiding, de tentoonstelling en een kopje koffie of thee. Inschrijven kan alleen in de winkel van VVV Roosendaal. Neem je paspoort of identiteitskaart mee. Voor meer info over het combiticket neem je contact op met VVV Roosendaal, Markt 71, telefoon: 0165 55 44 00.