Profiel

Peet Quintus

Schilderijen op Molenzeil

  1 leuks     0 reacties
Culturist

Over deze culturist

SCHILDERIJEN EN RELATIEGESCHENKEN OP MOLENZEIL: 
Kunstenares Peet Quintus maakt schilderijen en relatiegeschenken op authentieke stukken zeil afkomstig van diverse windmolens in Nederland. Peet is zeer geïnspireerd door onze Nederlandse tradities en culturele symbolen. De molen speelt daarin natuurlijk een belangrijke rol. Ze heeft een procedure ontwikkeld om de zeilen schoon te maken en zodanig te prepareren dat er met olieverf op geschilderd kan worden. Diverse stukken zeil zijn op frame gespannen, maar ook stukken verweerd zeil zijn bevestigd op schilderscanvas. Sommige werken bevatten zelfs nog het touw waarmee het zeil aan de wieken bevestigd wordt. Elk molenzeilkunstwerk is voorzien van een uniek nummer dat gekoppeld is aan het monumentnummer van de molen in kwestie en eveneens voorzien van een echtheidscertificaat.In haar Typical Dutch Art atelier kunt u haar kunstwerken bekijken of een mooi werk in opdracht laten vervaardigen. Ook voor bedrijven maakt Peet unieke relatiegeschenken op molenzeil voor elk formaat en budget. 
SCHILDERWORKSHOPS:In haar Typical Dutch Art atelier verzorgt Peet schilderworkshops voor zowel particulieren als bedrijven. De workshops worden volledig afgestemd op de wensen van de deelnemers. Men kan gezamenlijk een kunstwerk maken of ieder een eigen canvas beschilderen. En kan gewerkt worden met diverse materialen. De workshop kan in het thema staan van b.v "waar staat mijn bedrijf over 5 jaar", "een schilderij voor de jarige" etc etc.De workshop tijden zijn volledig in overleg.
Op zoek naar een uniek schilderij of een professionele workshop, neem dan graag contact op met Peet en bezoek haar gezellige studio.

Contact

Email: info@typicaldutchart.nl
Telefoonnummer 1: 0621207895
  Reacties
Er zijn nog geen reacties. Je kunt als eerste reageren door het formulier in te vullen.
Reageer