Profiel

Aboubacar Soumah

Workshops en lessen in Afrikaanse dans, muziek, zang

  0 leuks     0 reacties
Culturist

Over deze culturist

De djembe is bij kinderen en jongeren zeer populair, zowel op de basisschool als in het vervolgonderwijs. Kinderen en jongeren, maar ook volwassenen kunnen een workshop of een serie lessen in het kader van een project volgen. Bij een serie lessen wordt er naar een kleine uitvoering toegewerkt, waarbij een compleet gearrangeerd ritme met een liedje ten gehore kan worden gebracht aan bijvoorbeeld de ouders of de rest van de school. Succes gegarandeerd! Projecten kunnen gecombineerd worden met het maken van onder andere Afrikaanse armbandjes en instrumenten. Een klein schoolconcert met twee of meerdere muzikanten is ook mogelijk. Dit kan gecombineerd worden met Afrikaanse dansles.

scholen - Een voorbeeldprogramma vind je hier:

09:30 – 09:45 Openingsconcert voor alle leerlingen

10:00 – 11: 30 1e ronde, Keuze uit 18 workshops of op aanvraag/op maat

Percussie: Djembe Doundoun Krins Bodypercussie Sabar

Waterdrumswaterdrums

Muziek maken met gedroogde kalebas en water? We vullen één kalebas met water en de ander zetten we er onderste boven bovenop. Hierna gaan we prachtige, verschillende akoestische klanken creëren door met stokken drumslagen te maken.

Boomwhackers

Muziek maken met boomwhackers? Een boomwhacker is een modern percussie-instrument. Het zijn meerkleurige holle plastic buizen die ten opzichte van elkaar harmonisch gestemd zijn. Het instrument wordt bespeeld door hem tegen een andere boomwacker, tegen het lichaam of tegen een ander voorwerp te slaan.

Dans:

boomwhackers Doundoundans Azonto Dance hall Afrika ZumbaSusu-dansMalinke dansZang:Dancehallscholen1RapReggaeGuinee-styleCraft:Armbandjes makenInstrumenten beschilderenEnsemble:KrinsBongomaCastagnetsDjembeDoundoun gecombineerdscholen211:30 – 12:00 pauze12:00 – 13:30 2e ronde, idem13:30 – 13:45 pauze13:45 – 14:45 presentaties alle groepen 2e ronde14:45 – 15:00 concert

Kijk voor meer op www.facebook.com/africaunitednederland.Of neem contact op: africaunitednederland@gmail.com / 0032479922746

Contact

Email: inadeweert@yahoo.com
Telefoonnummer 1: 0032479922746
  Reacties
Er zijn nog geen reacties. Je kunt als eerste reageren door het formulier in te vullen.
Reageer