Profiel

Ismene Elbers

Uitvoerend Kunstenaar & Kunst Cultuurcoach

  1 leuks     1 reacties
Culturist Onderdeel van:

Over deze culturist


Hoi wat leuk dat je mij hier hebt gevonden,
Als uitvoerend kunstenaar waarin Muziek & Theater een grote rol spelen werk ik als ZZP onder de creërende hoed van mijn bedrijf IssyProductions. Sinds jaren ben ik actief & werkzaam in de culturele sector niet alleen in Nederland maar ook heb ik mogen werken in Spanje en de Filippijnen. Nu reis ik rond met de theaterbus ( zie foto) La Bonbonniére door Nederland voor de muziekvoorstelling "Boom van Verlangen"welke ik ook heb vertaald naar een cultuureducatie programma voor scholen en instellingen. Maar beklom ik afgelopen September 2018 rondom het 750jarige bestaan van Roosendaal de St Jan in op 57 meters hoogte om de uitdaging aan te gaan samen met het Carillion te zingen welke Beiaardier Toni Raats bespeelde. Afgelopen september en oktober werkte ik mee aan de Jammsessies van Jazz750.  Door het enthousiasme van publiek als comité750 mocht ik meewerken met een aantal Jazz stukken aan het slotconcert van Jazz750 met Johan Clemet op Piano Hein van de Geijn op Bas en Hans van Oosterhout op Drums in de grote zaal van theater de Kring waarbij Jack van de Poll Jazz virtuoos een concert gaf.
Voor 2018-2019 wil ik mijn Jazz muziekprogramma presenteren en verder uitwerken.

Kunst & Cultuureducatie Coaching:
In 2016  ging ik via het Cultuur College  bij het voormalige BKKC  nu genaamd KunstLoc te Tilburg de cursus "Van Kunstenaar tot Collega" volgen. Een vervolg kon niet uitblijven zodoende dat ik in 2019 de DCL training gericht op coaching zal afronden. Een training die vanuit KunstLoc en de De Cultuur Loper wordt gegeven. Mijn intresse in kunst & cultuur en de toekomst mogelijkheden zijn eindeloos. 
In oprichting is nu dan ook "De Kunst CultuurCoach" die in 2019 actief zich zal inzetten voor organisaties die ondersteuning en begeleiding willen rondom hun Kunst & Cultuur vragen, projecten en/of doelen.
Mijn gedachte is dat kunst & cultuur de sleutel is tot communicatie en bewustwording die deze zeer roerige maatschappij hard nodig heeft.

Met culturele creatieve groetIsmène Elbers
Referenties:Pinkpop, Provincie Limburg, Solar Weekend Festival, Limburg Festival, TEDx Maastricht, ESHA European School Heads Association, De Kring Roosendaal, Zuid-West TV, Comité Jazz750, St Jan Roosendaal, JTC Roosendaal, Sfeerhaven, 750jaar roosendaal, Gemeente Roosendaal Sterrenavond, Top2000 Roosendaal, 


Contact

Email: issyproductions@gmail.com
Telefoonnummer 1: 683192985
  Reacties

brenda

30 jul 2016 00:52

leuk je hier te vinden. tot snel

Reageer