Cursus / workshop Onderdeel van:

Over deze cursus

Wij geven diverse Trommelworkshops voor leerlingen van zowel Basis- als Voortgezet onderwijs (wij zijn ook CKV-Acceptant), als ook voor in het Basis onderwijs Brede School-, Naschoolse Opvang- Verlengde Schooldag- en Buitenschoolse Opvang projecten  

Onze workshops zijn: Djembe, Sambaband, Emmer-drummen, Bodyclapping,  Afrika, ABC- Trommelen, Sabar, Stomp en SpotIpad. Inhoudelijke informatie over deze workshops is na te lezen via www.rondomtrom.com onder het kopje Workshops. 

Bij alle workshops doen de leerlingen actief mee en maken ze d.m.v. voor- en naspelen kennis met de tradities, culturen en trommelmuziek uit West-Afrika, Brazilië en/of Cuba. Dit alles in een ontspannen sfeer met veel humor en hilariteit.

Wij beschikken over een ruim instrumentarium en stokken, en kunnen tot dertig leerlingen tegelijkertijd onze workshops geven (behalve de workshops Sabar en SpotIpad; hiervoor geldt max. 15 leerlingen per workshop). 

Daarnaast kunnen we indien noodzakelijk ook met twee docenten tegelijkertijd onze workshops geven. Wij beschikken tevens over eigen vervoer en geven deze workshops op locatie. Bij de scholen zelf zijn lokalen, stoelen e.d. op de begane grond gewenst als ook een makkelijke los- en laadmogelijkheid bij de ingang van de scholen of op het schoolplein.

Data, workshoptijden, groepsgroottes, planning en kosten gaan in overleg met Rondomtrom.

Vakgebieden

Muziek

Duur & tijd

Duur: In overleg
Dag: Elke dag, in overleg
Tijd: In overleg

Locatie

diverse locaties
in Roosendaal

Contact

Email: benl@rondomtrom.com
Telefoonnummer 1: 0165-552886
  Reacties

miriam scheltens

29 dec 2018 11:56

Ik werk op een leefgroep in roosendaal waar 10 jongeren wonen 14 t/m 17. En ben op zoek naar aktiviteiten in Roosendaal. Zodoende dit bericht...wat zijn de kosten, wat houd het in, is een keer proef draaien een mogelijkheid enz Groet Miriamleefgroep.dedriekant@juzt.nl

Reageer