Cursus / workshop Onderdeel van:

Over deze cursus

Tijdens de Djembelessen leren we de leerlingen in groepsverband samen lekker trommelen op de Djembe, een handtrommel uit West-Afrika.Je leert de 3 klanken van de Djembe en hoe je samen hiermee muziek maakt. D.m.v. voor- en naspelen leer je dan stap voor stap de meest swingende en spectaculaire Djemberimtes.  Dit alles in een ontspannen sfeer met veel humor en hilariteit.
Voor deze lessen heb je géén eigen Djembe nodig (maar als je deze wel hebt mag je deze vanzelfsprekend meenemen.
Lesgelden zijn € 101,25 (tot 21 jaar) of € 112,50 (vanaf 21 jaar) per lesblok van 15 lessen van elk 1 uur. Wij geven 2 lesblokken per schooljaar. Lesgelden zijn dus incl. instrumentgebruik.

Vakgebieden

Muziek

Duur & tijd

Aanvangsdatum: 12-09-2016
Duur: 1 uur
Dag: Maandag- en vrijdagavond of zaterdagochtend.
Tijd: In overleg

Locatie

Kloosterstraat 1
4701 KH Roosendaal

Contact

Email: benl@rondomtrom.com
Telefoonnummer 1: 0165-552886
  Reacties

Marleen v oosterhout

26 jul 2021 19:29

L.s.Ik wilde graag wat meer info over de djembe lessen. Hoe groot zijn de groepen van maandag en vrijdagavond? Wat is de leeftijdsgroep ongeveer? Is er ook een mogenlijkheid voor een proefles? Wanneer starten de lessen? Vriendelijke groeten.Marleen v oosterhout

Leon Linders

27 jul 2021 16:23

Hallo Marleen, i.v.m. de huidige zomervakantie liggen onze lessen momenteel stil. Naar verwachting starten wij weer vanaf 13 september a.s. weer met onze lessen in Roosendaal. Eind augustus a.s. weten we meer over de lesmogelijkheden en kunnen we je dan ook een adequaat antwoord op je vragen geven. Ons voorstel is dan ook om tegen die tijd verder contact met elkaar te nemen om zo ev. verdere afspraken te maken. Wil je ons in ieder geval jouw mailadres en tel.nr naar ons mailadres doorsturen, benl@rondomtrom.com? Dan hebben we die gegevens om ook t.z.t. met jou contact te kunnen nemen, vandaar. Hartelijke groetjes, Bep en Leon Linders van Rondomtrom.

Reageer