Profiel

Muziekvereniging De Gildezonen

Heesterberg 28, Roosendaal

  0 leuks     1 reacties
Organisatie

Over deze organisatie

De Gildezonen is een muziekvereniging, opgericht in 1927, voor jong en oud, die zeer veelzijdige muziek maakt van pop tot rock tot klassiek. Er zijn twee orkesten, het opleiding orkest voor de beginnende muzikant en het A-orkest voor de gevorderde muzikant. Beide orkesten staan onder enthousiaste leiding van dirigent Thomas Bruijns.

Elke dinsdag repeteren we in buurthuis de Bergspil op het winkelcentrum in de Tolberg. Van 19.00 tot 20.00 uur het opleiding orkest. Van 20.15 tot 22.15 het A-orkest. Dus kom gerust eens vrijblijvend langs om te luisteren!

Locatie

Heesterberg 28
4708 HS Roosendaal

Contact

  Reacties

Rien Coolen

4 feb 2017 17:43

Geachte secretaris en/of bestuur, De Koninklijke Harmonie Orpheus te Tilburg heeft haar muziek-archief opgeschoond.Ikzelf ben al jarenlang lid van Orpheus, en de betreffende muziekwerken zijn nu in mijn bezit.De bedoeling is, om zoveel mogelijk van deze (nu nog bijna 100, prima speelbare en complete) werken voor een lage prijs te verkopen.Het zal u ongetwijfeld bekend zijn wat de hoge kosten van een uitgave voor een volledige bezetting bedragen.Het betreft een win–win–situatie, uw vereniging kan zeer goedkoop aan goede bladmuziek komen, en voor Orpheus levert het nog wat euro’s op.Als u interesse heeft, kunt u bij mij een excel-bestand opvragen van al deze werken, waarop alle voor u van belang zijnde gegevens vermeld staan zoals:titel, componist, arrangeur, uitgever, wel/geen partituur, originele bladmuziek of kopieën, prijs in €, eventuele bijzonderheden.Ik heb deze actie ondernomen en hoop op uw gewaardeerde interesse.Mocht u vragen hebben kunt u mij per email bereiken. Met vriendelijke en muzikale groet,Rien Coolen email: rien.ingrid@ziggo.nl

Reageer