Profiel

School voor de Kunsten

Burgerhoutsestraat 23, Roosendaal

  1 leuks     0 reacties

Over deze organisatie

Na vijftig jaar onder gemeentelijke vlag te hebben gevaren heeft de School voor de Kunsten een eigen koers uitgezet. en team van vakbekwame docenten staat sinds 2014 op de vertrouwde locatie klaar voor al uw wensen op het gebied van de kunsten. Of het nu gaat om tekenen of schilderen, boetseren of keramiek, digitale fototechniek of creatief schrijven, we hebben alles in huis.

Om maar even bij de schilders te blijven, natuurlijk heb je Rembrandt, van Gogh en Mondriaan, grootheden uit onze vaderlandse geschiedenis. Alle grote kunstenaars hebben ooit hun eerste stap gezet. Ze hebben allemaal van iemand geleerd hoe je een penseel het beste vast kunt houden.

Onze visie is dat de docenten de cursisten tot het hoogste niveau kunnen begeleiden maar altijd rekening houden met de persoonlijke interesse van de deelnemers. De meeste cursisten hebben helemaal niet de ambitie om hun werk te exposeren in een galerie maar willen op een ontspannen manier leren hoe je een schilderij of een beeld moet maken.De wensen, voorkeuren en kwaliteiten van onze cursisten verder ontwikkelen is ons uitgangspunt en geeft uiteindelijk de meeste voldoening, want noem nu eens iets wat prettiger is dan met plezier te kijken naar een werkstuk wat je zelf hebt gemaakt?

Locatie

Burgerhoutsestraat 23
4701 EK Roosendaal

Contact

Email: info@schoolvoordekunstenroosendaal.nl
Telefoonnummer 1: (0)165 - 55 15 75
  Reacties
Er zijn nog geen reacties. Je kunt als eerste reageren door het formulier in te vullen.
Reageer