Profiel

Studio Sisa

Willemstraat 59, Roosendaal

  0 leuks     0 reacties
Organisatie

Over deze organisatie

Studio Sisa is er voor iedereen van 1 tot 21 jaar die wil zingen, dansen en acteren. Met twee grote shows per jaar, talloze workshops en vele oefeningen leer je alle kneepjes van het theatervak. Leer op professionele wijze zingen, dansen en acteren en voeg deze samen om een fantastische performance neer te zetten. Plankenkoorts? Misschien een beetje zenuwachtig? Geen nood! Samen halen we het beste in elkaar naar boven.

Toneel, zang, dans
Droom je ervan om voor een uitverkochte zaal te spelen? Houd je van acteren, zingen en dansen, of zou je het heel graag willen leren? Bij Studio Sisa ben je meer dan welkom om te werken aan je talent. Want in iedereen schuilt een zanger of een zangeres, een danser of een acteur. Ben je creatief, wil je samen met je (nieuwe) vrienden en vriendinnen werken aan een voorstelling en op een leuke manier nieuwe dingen leren? Kom dan naar Studio Sisa en sta in de spotlights!

Waarom Studio Sisa?
Studio Sisa zet zich in voor jongeren die al hun talenten willen benutten. Dankzij toneel, dans en zang vormen ze een culturele basis, waardoor ze sterker, geconcentreerder en zelfverzekerd worden. Onze professionele docenten geven praktijkgerichte oefeningen. Denk hierbij aan de nieuwste hits tijdens de zang- en danslessen en veel improvisatie tijdens spel. De ontwikkeling van het kind staat centraal, individueel en in groepsverband.

Studio Sisa is er voor iedereen – dus ook voor jou!

Bij Studio Sisa is iedereen welkom voor een gratis proefles. Loop eens binnen!

Locatie

Willemstraat 59
4701 HB Roosendaal

Contact

  Reacties
Er zijn nog geen reacties. Je kunt als eerste reageren door het formulier in te vullen.
Reageer